«Φύλακας Άγγελος»: Σωματείο για κακοποιημένα παιδιά

Για το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» που ίδρυσαν από κοινού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ράνια Κωστάκη, για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών, για τις δράσεις που ετοίμαζαν και έμειναν στην μέση λόγω της πανδημίας, αλλά και για όλα όσα ετοιμάζουν από δω και πέρα προσφέροντας αγάπη και χαρά μίλησαν σε συνέντευξη τους στον Real FM 107.1 και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας, ένας δραστήριος άνθρωπος, με μεγάλη κοινωνική προσφορά και ένα ανιδιοτελές έργο που έχει προσφέρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, τόνισε πως στόχος του σωματείου είναι να είναι δίπλα στα κακοποιημένα και παραμελειμένα παιδιά, «που έχουν την ανάγκη μας. Δυστυχώς, το 2020 είναι πολλά τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη καθημερινά. Είναι πολλά τα περιστατικά κακοποίησης που δεν βγαίνουν στον αέρα. Είναι πολύς κόσμος που θέλει να «σπάσει» τη σιωπή του και να καταγγείλει τέτοια περιστατικά. Είπαμε και εμείς να βάλουμε το λιθαράκι μας, σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη».

Προσθέτει δε, πως η μεγάλη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη στη Θεσσαλονίκη 24 Μαρτίου, ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Όλα τα έσοδα θα πήγαιναν για να δημιουργηθεί ο πρώτος χώρος υποδοχής κακοποιημένων παιδιών μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. «Δυστυχώς δεν έγινε η συναυλία, ωστόσο αποφασίσαμε να ξεκινήσει το έργο και να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιουνίου».

Περισσότερα εδώ…

 

Πηγή : www.grtimes.gr

Leave A Reply